content-image

Huizen te koop Costa Blanca

Bent u op zoek naar een tweede woning in de Costa Blanca? Zoekt u een overzicht van nieuwbouw,appartementen,villas,huizen te koop in Spanje aan de Costa Blanca ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren maatwerk op basis van uw  persoonlijke zoekprofiel, dat is onze missie!

Onze werkwijze

Wij begeleiden u op de zoektocht naar uw tweede woning aan de Costa Blanca. Ons werkgebied is de Costa Blanca vanaf Benidorm tot Carthagena in het zuiden met nadruk op de omgeving van Torrevieja. Op woningaanbod bovenaan deze pagina vindt u een kleine impressie. Aan de hand van een ingevuld selectieformulier bepalen wij uw kopersprofiel en leiden  u naar uw toekomstige villa,nieuwbouwwoning,of appartement  a/d Costa Blanca.

Wij organiseren snelle korte  bezichtigingstrips met u als exclusieve klant!

Wij organiseren op aanvraag private trips met klanten (die van plan zijn te gaan kopen) langs  diverse nieuwbouwprojecten. Uiteraard bezoeken we ook diverse historische locaties.En ook sommige culinaire en toeristische  hotspots, bekend door hun enorme passie. Tijdens deze trips komt een advocaat, speciaal voor u antwoord geven op al uw juridische vragen. Ook brengen wij u in gesprek met aannemers, bouwers, interieurarchitecten en woningeigenaren ter plaatse. Tevens onderhandelen wij voor u over de koopsom en andere zaken bestemd voor de woning. Kortom te veel om op te noemen. Het is ons doel om u het droomhuis van uw leven te bezorgen. Pas dan zijn ook wij tevreden.

U kunt zich vrijblijvend voor de trip inschrijven via e-mail. U bent dan nog nergens toe verplicht. De aanmelding wordt pas definitief na uitvoerig contact met ons en een bevestiging door u zelf per e-mail.

Vraag dus gratis informatie aan over onze nieuwbouwprojecten te koop aan de Costa Blanca.

Neem gerust contact met ons op over onze nieuwbouwhuizen die  NU te koop staan op deze site.

U kunt zich vrijblijvend inschrijven (stuur een mailtje) voor ons gratis informatiepakket dat we u persoonlijk of per e-mail of per post kunnen doen toekomen.

Layer 8