Designer
Designer
Designer
Designer
Designer
Designer
Designer
Designer
Designer
Designer

Nieuwbouw Costa Blanca; Villa Costa Blanca of appartement Costa Blanca ? Boek onze voorlichtingsreis !!

GRATIS VLIEGTICKETS EN VERBLIJF van twee dagen als u onze makelaarstrip in Spanje maakt en via ons dan ook uw nieuwbouwhuis aankoopt !!! MAIL..of BEL: 06-51193388 ook als u al in Spanje bent....

( obv "economy"-tarieven hotel & luchtvaart)

Onze website-selectie nieuwbouwwoningen aan zee en op de golfbanen (Costa Blanca en Benidorm e.o. ) is slechts een greep uit het totale aanbod !!! Waarom hulp van een Nederlandse makelaar in Spanje? Omdat het echt een vak is om in Spanje, zonder problemen , (andere wetgeving dan in Nederland!!) uw woning aan te kopen. ONDERSCHAT dit nooit!! Vraag anders om een intakegesprek hier in Nederland of Belgie.

Kies uw nieuwbouwwoning in Spanje samen met onze Nederlandse makelaar tijdens een speciaal voor u georganiseerde (korte) privé-makelaar-trip!! (zie ook button "voorlichtingsreis")

Ook Spanjehypotheek via ons mogelijk op basis van maximaal 80% financiering!

Neem vrijblijvend contact met ons op en u wordt geholpen door een ervaren Nederlandse makelaar die bekend is met de Spaanse huizenmarkt. Aan de hand van uw wensen en uw profiel helpt onze makelaar u met het vinden van uw nieuwbouwwoning aan de Costa Blanca of de Costa Dorada. Onze makelaar voelt perfect aan wat u zoekt en waar u wilt gaan wonen. Hij/zij luistert naar uw wensenpakket en probeert samen met u tot een perfect eindresultaat te komen. Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan.