Designer
Designer
Designer
Designer
Designer
Designer
Designer
Designer
Designer
Designer

Volledige koopbegeleiding t/m de notaris.

Onze Nederlandse makelaar begeleidt u graag op de zoektocht naar uw nieuwe woning in Spanje! Hierbij nodigen wij u uit voor een exclusieve privé-trip langs onze nieuwbouwhuizen en appartementen aan zee en op de golfbanen waarin wij namens de grondeigenaren en projectontwikkelaars bemiddelen. Onze makelaar is tevens uw adviseur en gesprekspartner ter plaatse . Hij/zij kan ook voor u  onderhandelen over de koopsom.

Alle juridische en bouwkundige vragen maar ook  financieringsvragen  kunt u voorleggen en bespreken . Tijdens de voorlichtingsreis die gewoonlijk een of twee  dagen in beslag neemt kunt u tot in detail kennis  maken met de Spaanse bouwstijl en manier van bouwen op de projectlocaties.  Ook de omgeving wordt verkend waarbij u kennis maakt met de Spaanse cultuur en leefgewoonten.

Ter plaatse brengen wij u in contact met onze relaties die betrokken zijn bij de nieuwbouw van uw woning of appartement  zoals de aannemer, architect, advocaat en notaris maar ook interieurarchitect/leveranciers en tuinontwerpers.

Pas als u volledig tevreden bent voordat de oplevering definitief plaats vindt en de champagnekurk op het notariskantoor ploft zit ons werk erop!!

Schrijf u alvast (zonder verplichting) in voor uw persoonlijke makelaarstrip  (" voorlichtingsreis")   (zie button bovenaan homepage")  en wij nemen vandaag nog contact met u op!!

Misschien tot ziens in Spanje!!..   "adios/hasta luego"